Explosieven, vuurwerk en drugs in brandende woning!

MIDDELBURG – De politie heeft in de nacht van vrijdag een 35-jarige man aangehouden nadat in zijn woning aan de Middelburgse Robert Johnsonstraat brand is ontstaan er onderdelen van vuurwerk, explosieven en cocaïne zijn gevonden.

De brand is vermoedelijk op de zolder van de woning begonnen en werd omstreeks 00.15 gemeld. Om de brand beter te kunnen bestrijden moest de brandweer een stuk uit het dak zagen. Tijdens het blussen deden er zich op zolder meerdere kleine explosies voor. Nadat het sein meester is gegeven hebben de brandweer en de politie de woning doorzocht. De bewoner is na de vondst van het vuurwerk en de explosieven voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zit nog vast.

Lees ook:Goese brand mogelijk aangestoken – UPDATE
Lees ook:Arrestatie na vuurwerkvondst + FOTO
Lees ook:Verdachte brand
Lees ook:Brand tegenover brandweerkazerne!
Lees ook:Brandstichting woning?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>