Heterdaadje fietsendief!

TERNEUZEN – Een 58-jarige Terneuzenaar is in de nacht van vrijdag op zaterdag in zijn woonplaats aangehouden nadat bike- surveillanten hem op het Theaterplein zien rijden op een gestolen fiets.

De verdachte is al eerder betrapt op het stelen van fietsen. Hij voorziet zichzelf op deze manier van een gratis vervoermiddel naar huis. Ook heeft hij bekend dat hij gestolen fietsen verkoopt. Afgelopen nacht heeft hij de fiets vermoedelijk vanuit een fietsenstalling in het centrum van Hulst meegenomen. Het gaat om een blauwe damesfiets van het merk Bikkel. De eigenaar van de fietst wordt opgeroepen zich te melden bij de politie.

.

Lees ook:Fietsendief gepakt!
Lees ook:Fietsendief gepakt!
Lees ook:Dronken slopertje!
Lees ook:Fietsendiefjes gepakt!
Lees ook:Amsterdamse fietsendief!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>