Huiselijk geweld!

SAS VAN GENT – De politie heeft afgelopen dinsdagavond een 55-jarige man in zijn woning gearresteerd op verdenking van huiselijk geweld in Sas van Gent.

De man heeft zijn partner tot bloedens toe in haar gezicht geslagen. Gewaarschuwde agenten treffen in de woning een ontredderde vrouw aan. De man is voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zit nog vast en heeft in ieder geval een huisverbod opgelegd gekregen van 10 dagen.

Huiselijk geweld

De politie is er veel aan gelegen om geweld in de privésfeer terug te dringen. Door in te grijpen kan een vaak jarenlange gewelddadige relatie worden beëindigd. Daders worden verantwoordelijk gesteld voor hun daden, het slachtoffer krijgt steun en misschien nog het belangrijkste: kinderen leren dat geweld niet gewoon is. Het is van grote betekenis dat slachtoffers van huiselijk geweld aangifte of melding doen en dat zij steun krijgen van hun directe omgeving.

Lees ook:Arrestatie na huiselijk geweld!
Lees ook:Huiselijk geweld!
Lees ook:Huiselijk geweld!
Lees ook:Man wurgt vrouw!
Lees ook:Doe iets tegen huiselijk geweld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>