Auto’s in Hulst-centrum vernield!

HULST -  In het centrum van Hulst zijn vrijdagavond en -nacht vele auto’s vernield. De politie vraagt benadeelden aangiften te doen en roept getuigen op zich te melden.

De politiemeldkamer kreeg rond middernacht diverse meldingen van vernielde auto’s op de Baudeloo. Agenten troffen zeker acht auto’s aan die vernield waren. Van een aantal auto’s waren de spiegels afgebroken. Over andere auto’s was heen gelopen en waren de voorruiten ingetrapt. Het was een behoorlijke ravage.

Rond 01.00 uur kreeg de politie opnieuw een melding van vernielde auto’s op het Solmsbolwerk. Ook daar waren ruiten van twee auto’s vernield. Ook was een motorfiets omver geduwd, daarbij was zware schade ontstaan aan de kuip van de motor en een spiegel. Toen agenten verder keken, zagen ze in de omgeving van de Refugium dat een paar vuilcontainers omver geschopt of geduwd waren. Ook in de Bellinghof waren van twee auto’s de kentekenplaat losgerukt. Ze zagen in de Lange Bellingstraat nog een auto met een ingetrapte voorruit. Ook op de Paardenmarkt stond een personenauto met een ingetrapte voorruit.

Hebt u informatie?

De politie is op zoek naar getuigen van deze zinloze vernielingen. De politie is verbaasd dat dat zoveel auto’s zo bruut zijn vernield en dat niemand iets gezien of gehoord zou hebben. Hebt u informatie? Bel dan 0900-8844. Ziet u een verdachte situatie of zelfs iemand die een auto vernield? Bel dan onmiddellijk 112.

Doe aangifte van vernieling

Is uw auto in Hulst vernield? Doe dan aangifte! U wilt toch ook dat de daders worden gepakt en dat uw schade wordt vergoed. U kunt eenvoudig en snel aangifte doen via internet. Ga naar de website van de politie: www.politie.nl > Aangifte of melding doen.

Lees ook:Autospiegels vernield!
Lees ook:Autovernieler gearresteerd!
Lees ook:Spoor van vernielingen!
Lees ook:Autovernielster vaker actief!
Lees ook:Auto’s in de brand gestoken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>