Gestolen fiets!

TERNEUZEN – De politie heeft afgelopen vrijdagavond op de 2e Verbindingsstraat in Terneuzen een man aangehouden met een gestolen fiets.

Agenten zagen rond 21.45 uur een man met een grijze damesfiets lopen, die op slot zat. De fiets bleek van diefstal afkomstig te zijn. De 58-jarige man uit Terneuzen werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. De fiets werd in beslag genomen en in afwachting van de rechtmatige eigenaar op het politiebureau gestald.

Lees ook:Wapens en drugs in auto!
Lees ook:In gestolen auto!
Lees ook:Arrestaties na inbrakenreeks
Lees ook:Man verdacht van fietsdiefstal!
Lees ook:Motordief gepakt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>