Fietsendief gepakt!

TERNEUZEN - De politie heeft afgelopen zaterdag rond 20.00 uur een 58-jarige man uit Terneuzen in zijn woonplaats opgepakt. Hij wordt er van verdacht verschillende fietsen te hebben gestolen.

De man werd betrapt terwijl hij op een vermoedelijk gestolen rijwiel reed. Agenten wisten hem na een korte achtervolging op de Elleboog aan te houden. De man heeft waarschijnlijk meerdere fietsdiefstallen op zijn geweten. De politie vraagt dan ook aan het publiek zich te melden dan wel aangifte te doen als u fiets in Terneuzen, met name in de omgeving van het stadhuis en ziekenhuis, gestolen is.

Lees ook:Fietsendief kweekt wiet!
Lees ook:Heterdaadje fietsendief!
Lees ook:Gestolen fiets!
Lees ook:Koperdief in de boeien…
Lees ook:Gestolen fiets!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>