Wietkwekerijen opgerold!

KLOOSTERZANDE / TERNEUZEN - Agenten hebben afgelopen  woensdag op twee locaties in Zeeland hennepkwekerijen opgerold. Daarbij zijn twee aanhoudingen gedaan. In totaal zijn 433 planten vernietigd.

Kloosterzande

In een woning aan de Michiel de Ruijterstraat is een hennepkwekerij met 377 planten geruimd. De 26-jarige bewoner is opgepakt. Hij is voor verder onderzoek vastgezet.

Terneuzen

In de Rozenstraat is een kwekerij met 45 planten ontdekt. Ook de stroom werd illegaal van het netwerk afgetapt. De 43-jarige bewoner is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Prioriteit

De politie en de gemeente geven veel prioriteit aan de aanpak van hennepkwekerijen. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven aan de politie via 0900-8844. Ook kan gebeld worden naar meldlijn Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Lees ook:Wietkwekerij opgerold!
Lees ook:Wietplantage opgerold!
Lees ook:Wietkwekerij opgerold: 5 arrestaties!
Lees ook:Omvangrijke wietkwekerij!
Lees ook:Wietkwekerij zolder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>