Jonge autovernieler bekent!

HULST -  Een 16-jarige jongen heeft afgelopen dinsdag bekend dat hij op 4 april jl. een geparkeerde auto op de Grote Markt in Hulst heeft vernield. Hij heeft zichzelf aangegeven.

Schadebemiddeling

De minderjarige jongen uit de gemeente Hulst is vandaag in bijzijn van zijn vader verhoord. Daar heeft hij toegegeven dat hij verantwoordelijk is voor de vernieling van een auto. Deze auto stond op 4 april jl. geparkeerd op de Grote Markt in Hulst. Onder invloed van alcohol heeft hij over de auto heengelopen en ruiten vernield. Totale schade: 2000 euro. De jongen heeft toegezegd dat hij de schade zal vergoeden. Een schadebemiddelaar van het Openbaar Ministerie gaat dit regelen in samenspraak met de verdachte en de benadeelde. Na het verhoor mocht de jongen met een dagvaarding op zak het bureau weer verlaten.

Onderzoek bemoeilijkt

In de maanden april en mei jl. zijn er in totaal tien aangiftes binnengekomen van vernieling van auto’s. Eigenaren die hun voertuig in de binnenstad geparkeerd hebben constateren bij terugkomst dat vandalen over hun auto zijn gelopen en ruiten hebben ingeschopt. Het onderzoek naar deze vernielingen wordt bemoeilijkt doordat getuigen geen verklaring willen afleggen bij de politie.

Lees ook:Spoor van vernielingen!
Lees ook:Vandalen vernielen Vlissingse auto’s!
Lees ook:Auto’s in Hulst-centrum vernield!
Lees ook:Vernielingen in Vlissingen!
Lees ook:Autoruiten vernield!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>