Drankrijders gepakt!

PHILIPPINE - De verkeerspolitie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op verschillende locaties alcoholcontroles gehouden. Er zijn in totaal 212 blaastesten afgenomen waarvan 6 bestuurders teveel gedronken hebben.

In verband met de mosselfeesten in Philippine is tussen 21.00 en 23.00 uur gecontroleerd in de Zandstraat in Zandstraat. Twee van de 104 gecontroleerde bestuurders hebben teveel gedronken:

  • een 29-jarige man uit Sint Gilles Waas (B) heeft 1,2 maal (= 285 ug/l) de toegestane waarde overschreden;
  • het rijbewijs van een 39-jarige man uit Rieme (B) is ingevorderd omdat hij meer dan 2,7 maal (= 600 ug/l) teveel heeft gedronken.

Vanwege het ‘Dancefeest’ op De Brouwersdam is tussen 00.30 en 03.00 uur op de Kuijerdamseweg in Scharendijke en de Stoofweg in Serooskerke (Sch) gecontroleerd. Drie van de 88 gecontroleerde personen zijn de fout ingegaan:

  • een 33-jarige man uit Dronten blaast 375 ug/l (= meer dan 1,5 maal teveel);
  • een 30-jarige vrouw uit Domburg heeft bijna 1,2 maal teveel gedronken (= 270 ug/l);
  • een 31-jarige man uit Schoonhoven maakt het nog bonter met 775 ug/l (= bijna 3,6 maal teveel). Hij moest direct zijn rijbewijs inleveren.

Tot slot zijn er op de Goese A. Joachimikade en de Oranjeweg tussen 03.30 en 04.00 uur nog 20 blaastesten afgenomen. Alleen een 19-jarige man uit Kerkwerve komt met 405 ug/l erg slecht uit de test. Als beginnend bestuurder is hij daardoor zijn rijbewijs voor enige tijd kwijt.

Lees ook:Drankrijders gepakt tijdens carnavalscontrole!
Lees ook:7 drankrijders Zeeuws-Vlaanderen gepakt!
Lees ook:Weinig overtredingen tijdens alcoholcontroles!
Lees ook:Alcoholcontroles!
Lees ook:Alcoholcontrole!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>