Voormalig partycentrum vermoedelijk in brand gestoken! UPDATE

BIGGEKERKE - De brand afgelopen zondagavond in de voormalige partygelegenheid De Kaasboer in Biggekerke aan de Kaasboerweg is vermoedelijk aangestoken.

In het pand woedde een grote uitslaande brand. Er raakte niemand gewond. Er was sprake van forse rookontwikkeling, de rook trok in eerste instantie over de rondweg rond Biggekerke. De weg werd door agenten afgezet. De rook trok niet over bewoond gebied.

Asbest

De brandweer verrichtte metingen in verband met mogelijke verspreiding van asbest. Het gebied  waar mogelijk asbest is neergekomen, bleek zeer klein en ligt ingeklemd tussen de rondweg Biggekerke en de Zoutelandseweg. Deze omgeving is afgezet.

Hebt u informatie?

Rond 02.30 uur gaf de brandweer het sein brand meester. De politie vermoedt dat de brand in het gebouw is aangestoken en stelt een onderzoek in. Hebt u informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000. Inwoners van de gemeente Veere kunnen bij vragen contact leggen met de gemeente via het telefoonnummer 0118-555444.

Lees ook:Brand Biggekerke! UPDATE
Lees ook:Voortgang en afhandeling brand Biggekerke!
Lees ook:Asbestbrand Biggekerke!
Lees ook:Grote brand Sint Maartensdijk
Lees ook:“Villabrand aangestoken”!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>