Driftige wildplasser

VLISSINGEN - Agenten hebben met veel moeite een 18-jarige wildplasser uit Terneuzen aangehouden. De man kreeg in de nacht van zaterdag op zondag rond 4.50 uur op de Vlissingse Nieuwendijk een bekeuring omdat hij tegen terrasmeubilair stond te urineren.

Vervolgens vond de man het nodig de dienders uit te schelden. Daarop is de verdachte aangehouden, hij verzette zich hierbij hevig. Ook uitgaanspubliek begon zich met de arrestatie te bemoeien. Daarbij werden dienders beledigd en trapten een aantal raddraaiers tegen dienstfietsen aan. Agenten vormden daarop een linie, deelden klappen uit met de wapenstok en ook werd er een diensthond ingezet om de straat leeg te vegen en de rust te laten wederkeren. De verdachte is uiteindelijk afgevoerd naar het politiebureau.

Lees ook:Vrouw krabt agent!
Lees ook:Agressief feestje!
Lees ook:Leden No Surrender belemmeren arrestatie!
Lees ook:Agent van achteren gepakt!
Lees ook:Agent mishandeld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>