Verboden taser!

ZOUTELANDE- Agenten hielden na een tip een jongen aan die met een taser op straat liep. Zij hebben hem aangehouden voor verboden wapenbezit.

Agenten werden getipt op zaterdagnacht rond 02.30 uur dat er een jongen (16) in de Langstraat liep die met een stroomstootwapen liep te knetteren. Zo’n wapen is verboden in Nederland. De agenten gingen naar het groepje mensen toe waar ook de jongen bij liep. De agenten vroegen hem om het wapen wat in zijn jas zat. In zijn zak zat de taser die in beslag is genomen. De jongeman is onder licht verzet in de politiewagen gezet en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Lees ook:Schietende jongen!
Lees ook:Mishandeling met taser!
Lees ook:Gastje (16) met drugs scheurt met auto door nachtelijk Vlissingen!
Lees ook:Stroomstootwapen in beslag genomen in Goes!
Lees ook:Verboden wapen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>