Inbraakpreventie!

MIDDELBURG - Inbraakpreventie experts van de politie geven donderdag 19 november voorlichting op de inbraakpreventiemiddag op de Mortiereboulevard 8 in Middelburg.

Vanaf 14.00 uur kan winkelend publiek zelfgemaakte foto’s van de sloten van hun voor- en achterdeur (genomen vanaf de binnenkant) en de raamboompjes aan de binnenzijde meenemen om te laten checken door inbraakpreventie experts van de politie. De middag vindt plaats in het kader van de Nationale Inbraakpreventie Weken, die de hele maand november duren. Het is een gezamenlijk initiatief van de stichting NIPW (Nationale Inbraakpreventie Weken), de Politie, het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) en bouwmarkt Karwei. De middag duurt van 14.00 tot 17.30 uur. Meer informatie over onder meer inbraakmethoden en inbraakpreventie kunt u vinden op www. Inbraakmislukt.nl

Lees ook:Voorlichting heeft effect op inbraakpreventie!
Lees ook:Zeeland na de drie noordelijkste provincies laagste aantal inbraakclaims, maar wel grote stijging!
Lees ook:Inbrekers slaan slag tijdens kerstdiner!
Lees ook:Inbreken in eigen huis!
Lees ook:Nieuwe bewoners krijgen niet altijd alle sleutels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>