Wietkwekerij ontmanteld!

ZIERIKZEE - In een woning aan de De Brauwstraat in Zierikzee is afgelopen dinsdagmiddag rond 14.45 uur een kleine hennepkwekerij ontmanteld. De bewoner van de woning waar de kwekerij aanwezig was is aangehouden.

In de woning werden door agenten 26 hennepplanten aangetroffen en in beslag genomen. Ook zaken die helpen om de kwekerij in stand te houden, zoals assimilatielampen en transformatoren, zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Een medewerker van energiebedrijf Delta is ter plekke gekomen om te onderzoeken of er stroom buiten de meter om werd afgetapt, dit bleek niet het geval.

Bewoner aangehouden

 De bewoner van de woning aan de De Brauwstraat is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een verklaring heeft afgelegd. Op last van de officier van justitie heeft hij een transactievoorstel gekregen van 600 euro.

Prioriteit

De politie en de gemeente geven veel prioriteit aan de aanpak van hennepkwekerijen. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast en het risico op brand is zeer groot. Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven aan de politie via 0900-8844. Ook kan gebeld worden naar meldlijn Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Lees ook:Wietkwekerij opgerold!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wapen en wietkwekerij in huis!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietplantage opgerold!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>