Autodief snel gepakt!

TERNEUZEN – Een politieagent zag  afgelopen vrijdagavond op de Grenulaan in Terneuzen een personenauto rijden, die even daarvoor bij een garagebedrijf aan de Absdaalseweg bleek te zijn gestolen.

Rond 20.40 uur reed de auto, terwijl deze enkel de stadslampen aanhad. De bestuurder werd gecontroleerd. Hij verklaarde een rijbewijs te hebben en dat hij de auto van een vriend had geleend. Onderzoek wees echter uit dat hij helemaal niet in het bezit was van een rijbewijs. Ook bleek dat de personenauto was gestolen bij een garagebedrijf aan de Absdaalseweg. Bij navraag bij het garagebedrijf bleek namelijk dat deze ’s middags door een klant was teruggebracht en op het terrein stond met de sleutels nog in het contactslot. De eigenaar deed aangifte van diefstal van de auto.

Verhoor

De 49-jarige man uit Terneuzen werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Zaterdagmorgen is hij verhoord en kreeg te horen dat hij langer wordt vastgehouden.

Lees ook:Gestolen auto’s gevonden!
Lees ook:Gestolen auto: arrestatie!
Lees ook:Politie onderzoekt diefstal geld bij garagebedrijf
Lees ook:Dievegge gepakt
Lees ook:Pa’s auto gepikt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>