Vriendin mishandeld!

NIEUW-NAMEN – De politie laat weten dat zondagmorgen vroeg in een woning aan de Kauterstraat in Nieuw-Namen  een man is aangehouden voor huiselijk geweld.

De politiemeldkamer kreeg rond 5.15 uur een melding dat een vrouw door haar vriend was mishandeld en op straat was gezet. Agenten werden in de buurt van de woning door de vrouw opgewacht. Ze was meerdere keren in haar gezicht en op haar lichaam geslagen en geschopt, waarbij ze letsel had opgelopen. De vrouw vertelde dat haar twee jonge kinderen nog in de woning aanwezig waren, waar ze zich zorgen over maakte.

Aanhouding

De agenten hebben vervolgens de deur geforceerd. Hierbij was ter assistentie een geleider met een politiehond aanwezig. In de woning werd de man voor huiselijk geweld aangehouden. Hij gedroeg zich zeer agressief en bedreigde de agenten. De man is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg overgebracht, waar hij werd ingesloten.

Aangifte

De politie stelt een onderzoek in naar het huiselijk geweld. De vrouw deed zondagmorgen aangifte op het politiebureau in Hulst.

Vanwege privacyoverwegingen zijn niet meer gegevens van de betrokkenen vermeld.

Lees ook:Huiselijk geweld!
Lees ook:Huiselijk geweld!
Lees ook:Man wurgt vrouw!
Lees ook:Huiselijk geweld!
Lees ook:Man slaat vrouw ziekenhuis in!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>