Dronken slopertje!

 GOES – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag  rond 03.00 uur een 16-jarige jongen uit Goes op de Oostwal aangehouden omdat hij bij de fietsenstalling een 20-tal fietsen aan het vernielen is. Hij is op dat moment dronken.

De jongen wordt door opgeroepen agenten betrapt terwijl hij zijn frustraties aan het afreageren is op de geparkeerde fietsen. Hij is vervolgens meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Daar is een ademanalyse afgenomen. Met een score van 770 ug/l  blijkt dat de jongen behoorlijk diep in het glaasje heeft gekeken. Hij is vervolgens ter ontnuchtering ingesloten in een politiecel. Later op de dag zal hij gehoord worden.

Oproep gedupeerden

Tot nu toe is slechts van één gedupeerde fietsenbezitter een aangifte opgenomen. Heeft jou fiets ook aantoonbare schade opgelopen terwijl deze afgelopen nacht geparkeerd stond aan de Oostwal? Doe dan aangifte! Mogelijk kan de schade worden verhaald op de dader. Bel om een afspraak te maken naar het bureau in Goes via  0900-8844 of doe aangifte via internet via www.politie.nl.

Lees ook:Dronken fietser op A58!
Lees ook:Dronken fietser in Vlaketunnel!
Lees ook:Vrachtwagenband veroorzaakt schade op A58!
Lees ook:Cafetariaraam vernield!
Lees ook:Gestolen fietsen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>