Vandaal opgepakt!

HULST -  Een 23-jarige man is afgelopen maandag in Lamswaarde van zijn bed gelicht door de politie. Hij wordt er van verdacht op Kerstavond 2015 verschillende vernielingen in Hulst te hebben gepleegd.

De man is rond 6.00 uur door agenten aangehouden. Uit diverse getuigenverklaringen was gebleken dat de verdachte mogelijk meerdere vernielingen in de omgeving van de Paardenmarkt zou hebben gepleegd. Daarbij zou hij onder andere een ruit hebben vernield en met kliko’s hebben gesmeten. De man is vastgezet voor verder onderzoek.

 

Lees ook:Jeugdige vandalen opgepakt!
Lees ook:Vernielingen in Vlissingen!
Lees ook:Spoor van vernielingen!
Lees ook:Auto’s in Hulst-centrum vernield!
Lees ook:Autovernieler op heterdaad aangehouden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>