Honderden kilo’s coke op Westkapelse Zeedijk!

WESTKAPELLE – Een voorbijganger vond afgelopen zaterdagavond op de Westkapelse Zeedijk een verdacht pakket met vermoedelijk enkele honderden kilogrammen cocaïne.

Een 33-jarige inwoner uit Westkapelle zag rond 18.00 uur aan de vloedlijn van de Zeedijk bij het oorlogsmonument een verdacht pakket. Hij waarschuwde onmiddellijk de politie, die een onderzoek instelde. Het bleek te gaan om enkele jerrycans, die vastgebonden waren aan diverse sporttassen en enkele pakketten.

Testen

Agenten namen de sporttassen en de pakketten in beslag en brachten ze over naar een politiebureau in Middelburg. Hoewel de inhoud nog nader onderzocht en getest moet worden, vermoedt de politie dat het om een flinke hoeveelheid cocaïne gaat.

Hebt u informatie?

De politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van het verdachte pakket. Weet u meer over het verdachte pakket? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Foto: Politie

Lees ook:Coke op Zeeuwse strand!
Lees ook:Weer grote cokevangst Westerschelde!
Lees ook:Dode in auto!
Lees ook:Brandstichting?
Lees ook:Dode man aangetroffen op strand Westkapelle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>