Politie zoekt woninginbrekers en dronken bestuurders!

HULST – De politie hield in de avond en nacht van vrijdag op zaterdag jl. een flinke controle in en om Hulst.

Hierbij richtte de politie zich naast het rijden onder invloed van alcohol ook op de aanpak van woninginbraken. De laatste tijd vinden in de omgeving van Hulst namelijk regelmatig woninginbraken plaats.

Honderd bestuurders

De controles werden uitgevoerd tussen 22.00 uur en 04.00 uur. De politie was in dit tijdsbestek te vinden in: Sint Jansteen, Brouwerijstraat-Roskamstraat-Verrekijker; Clinge, Molenstraat-’s-Gravenstraat; Hulst, Grote Kreekweg; Clinge, Woestijnestraat-’s-Gravenstraat en Kapellebrug, Gentsevaart. In totaal werden bijna honderd bestuurders op het gebruik van alcohol gecontroleerd. Naast de blaastests, werden ook voertuigen en personen nader onderzocht.

Verdachte situaties

Een bestuurder blies een A-indicatie. Het eindresultaat van de ademanalyse bleek 205 ug/l. Omdat hij een gevorderde bestuurder was, mocht hij zonder juridische gevolgen doorrijden. Tevens werden onderzoeken ingesteld na meldingen over verdachte situaties in Sint Jansteen en in de Vivaldistraat in Hulst.

Lees ook:Alcoholcontroles in nachtelijk Zeeland!
Lees ook:Drankrijders!
Lees ook:Inbrekers in de boeien!
Lees ook:Verkeerscontroles Rilland en Kapelle!
Lees ook:Wiet in auto!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>