“Onder invloed van drugs in de auto!”

VLISSINGEN –  Een 27-jarige man uit Roosendaal is afgelopen maandagavond om ongeveer 18.00 uur in Vlissingen aangehouden omdat hij zijn auto had bestuurd terwijl hij vermoedelijk onder invloed van drugs was.

Even tevoren kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat een man en een vrouw hevig ruzie aan het maken waren in een geparkeerde auto. De man zou trappen hebben gegeven binnen in de auto en ook tegen zijn auto aan hebben geschopt. Het voertuig werd door agenten aangetroffen op de Edisonweg in Vlissingen. Een van de ruiten was vernield en de man ging door het lint toen hij de agenten zag.

Omdat de agenten aan lichamelijke reacties van de man zagen dat hij mogelijk onder invloed was van drugs of medicijnen hebben ze hem aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Door een arts is bloed van de man afgenomen, dat wordt onderzocht op drugs en/of medicijnen. In de tussentijd beledigde en bedreigde hij de agenten. Zij hebben daar aangifte van gedaan. De man is in verzekering gesteld.

Lees ook:Onder invloed van GHB!
Lees ook:Criminele auto!
Lees ook:Onder invloed van drugs achter stuur
Lees ook:Met drank en drugs op achter het stuur!
Lees ook:Gastje (16) met drugs scheurt met auto door nachtelijk Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>