Arrestaties na berovingen!

GOES – Een 13-jarige jongen uit de gemeente Schouwen-Duiveland is afgelopen vrijdag aangehouden door de politie, omdat hij ervan werd verdacht onder bedreiging van een mes een 20-jarige Goesenaar op het Station in die plaats te hebben willen beroven. De jongen is overgebracht naar een politiecel en de politie heeft in een nieuwsbericht en via social media getuigen verzocht om zich te melden.

Naar aanleiding van deze oproep hebben zich niet alleen getuigen gemeld, maar ook nog een slachtoffer van een eerdere poging tot beroving. Deze 13-jarige jongen uit de gemeente Noord-Beveland werd vrijdagmiddag in het centrum van Goes door een groepje jongens lastiggevallen. Hierbij werd onder dwang geprobeerd om zijn tas weg te nemen. Hij is hierbij geslagen en geschopt. Net als op het station bleef deze beroving bij een poging en is er dus niets buitgemaakt.

Meer aanhoudingen

Tijdens het onderzoek dat door de politie is ingesteld na de aanhouding van de 13-jarige jongen uit Schouwen-Duiveland, kwamen namen naar voren van nog meer verdachten. Zaterdag werd een 14-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal aangehouden. Maandag werden nog drie verdachten aangehouden. Dit betreffen twee 14-jarige jongens, een uit de gemeente Borsele en een uit de gemeente Reimerswaal, en een 15-jarige inwoner van Goes. Nog meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Alle verdachten hebben een of meerdere verklaringen afgelegd op het politiebureau. Ze zijn op last van de Officier van Justitie inmiddels weer in vrijheid gesteld en worden te zijner tijd verwacht bij de rechter om zich te verantwoorden voor hun daden.

Lees ook:Losse handjes in Zierikzee!
Lees ook:Politie pakt 9 kinderen op vanwege Zeeuwse straatroven!
Lees ook:Arrestaties na straatroof
Lees ook:Overvallertjes van sigarettenoma bekennen!
Lees ook:Kleine messentrekkende afperser (16) opgepakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>