Arrestaties drugsactie!

KAPELLEBRUG – Aan de Kennedylaan in Clinge en de Gentsevaart in Kapellebrug zijn afgelopen donderdag twee mannen aangehouden tijdens een actie van de politie.

De politie hield een controle omdat het vermoeden bestond dat in een woning aan de Gentsevaart drugs werd gedeald. Rond 15.15 uur werd een 22-jarige inwoner uit Lamswaarde aan de Kennedylaan aangehouden. Hij bleek in het bezit van ongeveer honderd gram hennep.

In beslag name

Vervolgens werd rond 16.00 uur in de woning aan de Gentsevaart een onderzoek ingesteld. Binnen troffen agenten een kweektent voor hennepplaten aan. Er waren geen planten aanwezig. Verder werd ruim vier kilogram hennep aangetroffen. Ook vond de politie nog enkele duizenden euro’s aan contant geld. De spullen werden in beslag genomen.

Politieonderzoek

De 44-jarige bewoner werd ook aangehouden. Beide mannen werden voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. Het tweetal kreeg donderdagavond te horen dat ze langer vast blijven zitten.

Lees ook:Zeeland Wietland!
Lees ook:Flinke klap uitgedeeld tegen wietteelt
Lees ook:Grote partij nepmerkkleding – UPDATE!
Lees ook:Arrestaties drugszaak!
Lees ook:Drugsarrestaties!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>