Wie herkent de buit?

VLISSINGEN - Bij een aantal huiszoekingen op Walcheren zijn door de politie goederen aangetroffen waarvan wordt vermoed dat zij afkomstig zijn van diefstal. Er is echter tot op heden geen aangifte te vinden bij deze spullen.

Wie herkent deze goederen en/of weet wie de eigenaar(s) is/zijn? Als u uw eigendom herkent, of u weet van wie de getoonde goederen op de foto’s zijn, neem dan alstublieft contact op met de politie via het email-adres: Woninginbra[email protected]

Lees ook:Computerapparatuur gevonden in Terneuzen!
Lees ook:Politie zoekt eigenaren sieraden
Lees ook:“Gestolen sieraden”!
Lees ook:Eigenaar sieraden gezocht!
Lees ook:Politie zoekt eigenaren gestolen spullen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>