Ernstig mishandeld door ex!

TERNEUZEN -  Een 33-jarige vrouw uit Terneuzen is afgelopen vrijdag mishandeld door haar 34-jarige ex-vriend. De vrouw had kort voor de mishandeling de relatie beëindigd. De man kneep vervolgens haar keel dicht en sloeg haar meerdere malen.

Het stel was rond 22.50 uur op bezoek bij een vriendin in de wijk Zuiderpark toen de vrouw besloot te relatie te beëindigen. De man ging daarop uit zijn dak. Het slachtoffer kreeg meerdere vuistslagen in het gezicht en moet een aantal tanden missen. Vervolgens ging de verdachte er vandoor. De politie werd gewaarschuwd en agenten hebben de man in zijn woning aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling. Bij zijn aanhouding bleek hij ook het mobieltje van het slachtoffer bij zich te hebben. Mogelijk had hij dat gestolen. De vrouw moest in verband met de schade aan haar gebit met spoed naar het ziekenhuis. De verdachte is ingesloten.

Lees ook:Motorrijder mishandelt vrouw!
Lees ook:Mishandeling na aanrijding!
Lees ook:Arrestatie na bedreiging met (nep)vuurwapen!
Lees ook:Vrouw (82) mishandeld!
Lees ook:Ex in de boeien na zware mishandeling!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>