Aanranding!

GOES – De  politie heeft afgelopen maandag in het bos aan de Goese Elvis Presleylaan een man aangehouden.

Rond 14.15 uur kreeg de politie een melding dat een meisje door een man was aangerand. De melder gaf een omschrijving van de man door. Agenten gingen naar de bewuste locatie en troffen rond 14.25 uur in de bossen een 46-jarige man (woonplaats nog onbekend) aan. Zijn signalement kwam overeen met de omschrijving van de getuige. Hij werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht.

Mogelijk slachtoffer

De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar mensen, die meer over het incident weten te vertellen. Ook is de politie op zoek naar het meisje, die door de man zou zijn aangerand. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006. U kunt ook een tipformulier invullen.

Heeft u meer informatie?

Laat het ons weten via het formulier.

Lees ook:Mindervalide meisje mishandeld
Lees ook:Aanranding meisje (16)!
Lees ook:Mishandeling
Lees ook:Politie zoekt dader vuurwerkincident!
Lees ook:Meisje (10) dodelijk verongelukt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>