Inbraak supermarkt!

GOES – Dieven hebben donderdag hun slag geslagen bij een supermarkt aan de Kolverniershof. Ze vernielden een ruit en gingen er vandoor met sigaretten.

De politie kreeg rond 3.45 uur de melding dat er een inbraak gaande was bij de supermarkt. Daarbij zouden twee gemaskerde personen gezien zijn. Ze hebben een glazen deur vernield en wisten zich zo toegang tot het pand te verschaffen. Vervolgens gingen ze er in een donkere personenauto vandoor in de richting van het Tiendenplein. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Lees ook:Auto knalt tegen gevel
Lees ook:Cafetaria overvallen
Lees ook:Fietsen gestolen, waarde: 8000 euro!
Lees ook:Crashende scooterdief smeert ‘m!
Lees ook:Man ontvoerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>