Bijna aanrijding politie-agent!

MIDDELBURG – De politie doet onderzoek naar het inrijden op een politieagent. Dat gebeurde bij een verkeerscontrole aan de Roozenburglaan.  De diender was afgelopen maandag rond 23.00 uur samen met collega’s een bromfietser aan het controleren. Tijdens die controle kwam er een witte personenauto op hen afgereden. De bestuurder van de auto probeerde vermoedelijk opzettelijk een agent aan te rijden. De agent moest daarbij opzij springen om niet geraakt te worden. De automobilist ging er vervolgens vandoor.

Aanhouding

De verdachte, een 34-jarige Middelburger, meldde zich de volgende dag op het politiebureau en is op last van de officier van justitie, buiten heterdaad, aangehouden en ingesloten. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen van het voorval. Met de scooterrijdster die op het moment van de bijna-aanrijding gecontroleerd werd zou de politie graag willen spreken. Maar ook andere getuigen kunnen zich melden. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Lees ook:Inbreker opgepakt!
Lees ook:Vernielers opgepakt
Lees ook:Scooterrijdster rijdt door na aanrijding
Lees ook:Arrestaties na woningoverval!
Lees ook:Agenten bedreigd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>