Overlastgever gearresteerd!

VLISSINGEN – Een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is afgelopen maandag in de Vlissingse Kasteelstraat aangehouden. Hij veroorzaakte onder invloed van alcohol voor overlast in de straat.

Naar aanleiding van een melding dat er een ruzie plaats zou vinden gaan agenten naar de Kasteelstraat. Daar zien zij een bekende overlastgever die duidelijk dronken is. Omdat hij die avond op een andere plek ook al overlast heeft veroorzaakt is de man aangehouden voor openbare dronkenschap. De man is overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en zit nog vast.

Lees ook:Overtreding gebiedsverbod!
Lees ook:Man gearresteerd met gebiedsverbod!
Lees ook:Weer dronken
Lees ook:Overtreding gebiedsverbod!
Lees ook:Bedreiger gearresteerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>