Agent beledigd!

BRUINISSE - Na een melding van geluidsoverlast vanaf een schip in Bruinisse is afgelopen maandag een 40-jarige man uit Schiedam aangehouden. Hij beledigde een politieagent.

De agent kwam op maandag 8 augustus naar aanleiding van een melding aan op de Loskade. In de haven zou een boot liggen die al meerdere dagen geluidsoverlast zou veroorzaken. De diender kwam om 20.08 uur bij de boot aan. Vanaf het schip klonk harde muziek. De agent sprak een van de opvarenden aan en vroeg om zijn legitimatiebewijs. Dat wilde de man niet geven. Nadat de agent herhaaldelijk gesommeerd had het identiteitsbewijs te overhandigen en de verdachte daar geen gehoor aan gaf werd hij aangehouden. De man sprong echter in het water en weigerde mee te komen. Ook beledigde hij de diender. Na enige tijd kwam de man uit het water en is hij aangehouden voor belediging en het niet tonen van zijn legitimatiebewijs. Hij is meegenomen naar het bureau en na verhoor met een proces-verbaal in vrijheid gesteld.

Lees ook:Agent bijna aangereden!
Lees ook:Zuiplap kan zijn waffel niet houden!
Lees ook:Mishandeling!
Lees ook:Gewonde bij ongeval!
Lees ook:Vrouw krabt agent!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>