Buurvrouwen in de clinch!

OOSTBURG – Twee vrouwen zijn zondagmiddag aangehouden in de Oostburgse  Bestevaerstraat tijdens een uit de hand gelopen burenruzie.

Omstreeks 12.30 uur worden agenten naar de Bestevaerstraat gestuurd omdat daar een vrouw belaagd zou worden door twee andere vrouwen. Deze staan met een breekijzer en een ijzeren pijp te zwaaien richting hun slachtoffer. Op straat is een flinke toeloop ontstaan van buren die op het geschreeuw zijn afgekomen. Om de rust terug te laten keren zijn de belagers, twee vrouwen van 59 en 45 jaar, aangehouden. Beiden zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tot nu toe is nog onduidelijk wat er aan deze uitbarsting ten grondslag ligt.

Lees ook:Dronken man: ruzie met kroegbaas en grijpt agent bij de keel!
Lees ook:Babbeltruc! Oude vrouw is slachtoffer!
Lees ook:Arrestatie na mishandeling
Lees ook:Dieveggen slaan slag in 7 Vlissingse winkels!
Lees ook:Uitslaande woningbrand Sas van Gent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>