SmartAlarm publiceert stappenplan buurtpreventieprojecten!

MIDDELBURG – AlarmleverancierSmartAlarm heeft een gratis verkrijgbaar stappenplan voor buurtpreventie gepubliceerd, met als doel; een bijdrage te leveren aan de informatievoorziening omtrent buurtpreventieprojecten en het opzetten ervan.

Buurtpreventieteams en -groepen zijn volgens SmartAlarm een bewezen manier om het aantal inbraken terug te dringen en de pakkans van criminelen te vergoten. Volgens de leverancier van alarmsystemen is de wil er vaak wel, maar kunnen burgers geen helder en inzichtelijk stappenplan vinden.

Buurtpreventie populair
De populariteit van buurtpreventie lijkt steeds meer toe te nemen. Het aantal buurtpreventieteams schiet als paddenstoelen uit de grond en met succes. Het stappenplan voor het initiëren en uitvoeren van een buurtpreventieproject is te vinden op dekennispagina voor buurtpreventie.

Kennisdossier anti-inbraak

Naast het stappenplan heeft SmartAlarm praktische informatie gepubliceerd met betrekking tot digitale hulpmiddelen, een overzicht van beveligingsapp’s,anti-inbraaktips en inzichtelijkheid van inbraakmethoden. De bundeling van alle kennispagina’s gaat gepaard onder hetkennisdossier anti-inbraak en buurtpreventie.

 

 

Lees ook:Buurtpreventie Apps
Lees ook:Meeste nachtelijke inbraken tussen drie en vier uur!
Lees ook:Inbraakpreventie!
Lees ook:Buurt WhatsApp-groepen!
Lees ook:Stappenplan gepresenteerd: ‘Veilig omgaan met gassen in zeecontainers’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>