Man ontvoerd!

VLISSINGEN – - De politie doet onderzoek naar een mogelijke ontvoering en bedreiging. Een 50-jarige Vlissinger zou afgelopen vrijdag rond 17.00 uur aan de Aagje Dekenstraat in zijn woonplaats in een donker gekleurde auto zijn getrokken. De man zou vervolgens bedreigd zijn en in Breda weer uit de auto zijn gezet.

Getuigen

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Lees ook:Steen door ruit
Lees ook:Auto knalt tegen gevel
Lees ook:Inbraak supermarkt!
Lees ook:Jongens (16) met mes bedreigd
Lees ook:Schietpartij strand Bruinisse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>