Fietsendiefjes gepakt!

VLISSINGEN – De politie heeft in Vlissingen afgelopen maandagochtend 2 jongens van hun bed gelicht. Ze worden verdacht van het stelen van twee fietsen in augustus van dit jaar.

Op 9 augustus 2016 kwam er bij de politie een melding binnen dat twee jongens, met een kniptang, rondliepen bij het zwembad aan de Sportweg. Ze zouden ook een fiets hebben gestolen. De politie ging naar de fietsenstalling bij het zwembad maar de jongens waren al weg. Er was daar een fiets weggenomen en een onderzoek werd gestart. Het uitkijken van camerabeelden leverde uiteindelijk de identiteit van twee mogelijke verdachten op, twee jongens van 15 en 16 jaar uit Vlissingen. Ook bleek in de loop van het onderzoek dat er daar nog een fiets was gestolen. Met toestemming van de Officier van Justitie zijn de knapen maandagmorgen 19 september 2016 aangehouden.

Lees ook:Man pikt portemonnee in Terneuzens zwembad!
Lees ook:Vier mannen gearresteerd voor diefstal van één fiets in Vlissingen!
Lees ook:Scooterdieven gepakt!
Lees ook:Wie is deze fietsendief?
Lees ook:Snorfietsdieven gepakt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>