Autoinbreker opgepakt!

WILHELMINADORP – Een stel zat afgelopen zondag in hun auto op de parkeerplaats aan de Katseveerweg in Wilhelminadorp. Het was rond 19.15 uur dat zij getuige werden van een inbraak in een andere geparkeerde auto.

De twee zagen een auto stoppen op de parkeerplaats. Uit de auto stapte een man die even bleef rondhangen op de parkeerplaats. Opeens liep hij naar een Duitse personenauto toe, sloeg een ruit in en pakte spullen uit de geparkeerde auto. Hierna stapte hij weer in zijn eigen auto en reed er snel vandoor.

Door het stel werd het kenteken van de auto van de inbreker genoteerd en ze belden de politie. Omdat ook de rijrichting van de auto bekend was bij de politie, zijn agenten op zoek gegaan naar het voertuig en de verdachte. De auto werd aangetroffen op de parkeerplaats van Boszicht in Goes en de verdachte is daar ook aangehouden. Het betrof een man van 34 uit Ouwerkerk. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en daar in verzekering gesteld. Vandaag wordt hij verder gehoord over de zaak. Bij de man zijn goederen aangetroffen die afkomstig waren uit de auto van de Duitse toeristen.

Lees ook:Drugs van straat gehaald
Lees ook:Drankrijder er vandoor na crash!
Lees ook:Duitse personenauto gestolen in Nieuwvliet!
Lees ook:Autodief!
Lees ook:Mishandeling op parkeerplaats in ‘s-Heer Arendskerke!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>