Mislukte woningoverval!

WOLPHAARTSDIJK – De bewoners van een vakantiewoning aan de Muidenweg in Wolphaartsdijk zijn afgelopen vrijdag door twee gemaskerde mannen overvallen.

Het incident gebeurde rond 6.00 uur. Twee overvallers drongen de woning binnen en bedreigden de bewoners met een wapen. De slachtoffers zijn twee mannen en een vrouw uit Middelburg. Een van deze mannen kwam gelijk in actie, waarna de daders zonder buit op de vlucht sloegen. Het is nog niet bekend hoe en naar welke richting de daders zijn gevlucht. De slachtoffers raakten niet gewond.

Zoektocht

De politie is onmiddellijk een onderzoek gestart naar deze woningoverval. Diverse politie-eenheden zochten in de buurt naar de twee overvallers. Hierbij werd ook gezocht met een politiehelikopter en een politiehond. De zoektocht leverde niets op.

Politieonderzoek

Het slachtoffer deed aangifte van het incident. Agenten hebben enkele getuigen gehoord. In de woning is gestart met een sporenonderzoek.

Weet u meer over het incident of de overvallers?

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hierbij is de politie vooral benieuwd of mensen rond het tijdstip van de overval bijzonderheden hebben gezien in de buurt van de Muidenweg en de Veerweg. Dit geldt ook voor de routes van en naar dit gebied. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Lees ook:Overval Hulst!
Lees ook:Terneuzense Kijkshop overvallen!
Lees ook:Gewapende overval: 1 gewonde
Lees ook:Politie op zoek naar overvallers
Lees ook:Woningoverval Hulst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>