Arrestaties na steekpartij!

VLISSINGEN – Bij een steekincident op het Vlissingse Bellamypark een man in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond geraakt. De politie heeft twee mannen aangehouden.

 

Het incident gebeurde rond 4.50 uur. Tijdens een vechtpartij werd een 22-jarige man uit Oost-Souburg gestoken. Zeker twee mannen gingen hierna op de vlucht. De hulpverleningsdiensten, zoals politie, ambulancedienst en traumahelikopter, kwamen met spoed naar de Vlissingse binnenstad. Het slachtoffer werd met de traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.

Zoektocht

De politie startte onmiddellijk met een zoektocht naar de daders. Rond 5.30 uur werden respectievelijk op de Koudekerkseweg een 25-jarige man uit Vlissingen en op de Badhuisstraat een 20-jarige plaatsgenoot aangehouden. De mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar ze zondag worden verhoord.

Plaats delict

De directe omgeving van het incident werd onmiddellijk voor sporenonderzoek afgesloten. Agenten hoorden diverse mensen, die getuige van het voorval waren geweest. Rond 7.45 uur werd de plaats delict opgeheven. De toestand van het slachtoffer in het ziekenhuis is op dit moment stabiel.

Hebt u de vechtpartij gezien?

Bij de vechtpartij waren tien a vijftien mensen betrokken. De politie is nog op zoek naar mensen, die de vechtpartij of de aanleiding hiervan hebben gezien. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. Zaaknummer 2016267963

Lees ook:Vechtpartij in Yerseke: 1 gewonde! UPDATE!
Lees ook:Knokpartij Terneuzen!
Lees ook:Mislukte woningoverval!
Lees ook:Vechten in Terneuzen: 2 arrestaties!
Lees ook:Vechtpartij in Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>