Fietser zonder licht vlucht!

GOES – Agenten hebben aan de Goese Kloetingseweg een 47-jarige man uit Kloetinge aangehouden. Ze gaven de man die op een fiets reed een stopteken omdat hij zonder verlichting reed. De man weigerde echter te stoppen.

De dienders zagen op zaterdag 29 oktober rond 22.38 uur de man fietsen. Hij voerde geen verlichting. De man gaf geen gehoor aan het stopteken. Na een korte achtervolging lukt het de agenten de verdachte tot stoppen te dwingen. Hij kon geen legitimatie tonen, vervolgens probeerde hij er wederom vandoor te gaan. Hierop werd hij aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau waar hij een proces-verbaal uitgereikt kreeg. Vervolgens is hij weer in vrijheid gesteld.

Lees ook:Piemelshow voor de politie!
Lees ook:Agenten pakken vluchtende verdachte!
Lees ook:Wegpiraat drukt politieauto bijna van de weg
Lees ook:Motor van agressieve bestuurder in beslag genomen!
Lees ook:Wilde achtervolging!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>