Bijna 2000 wietplanten geruimd!

VLISSINGEN - De politie van de eenheid Zeeland-West Brabant heeft dinsdag 1 november 2016 op vijf s hennepkwekerijen ontmanteld. Er werden 1996 planten geruimd. Bij de acties werden vier verdachten aangehouden. De grootste plantage werd in Axel aangetroffen. De stroom werd daar van de straatverlichting afgetapt.

Zeeland
In Axel werd in een pand aan de Noordpolderstraat een hennepkwekerij met 874 planten geruimd. Twee mannen uit Axel (23 en 54 jaar) werden aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld. Het gaat om een zeer professionele kwekerij. De stroom werd afgetapt van de straatverlichting.  In Yerseke werden op de van Rooyenstraat in drie kweekruimten 344 planten aangetroffen. Op de Hercules Segerslaan in Vlissingen was het ook prijs. Daar werden 287 hennepplanten in beslag genomen. Ook In Yerseke en Vlissingen was sprake van stroomdiefstal

Bergen op Zoom
Aan de Hof van Paltz in Bergen op Zoom werd in een pand een hennepkwekerij met 367 planten geruimd. Er was sprake van stroomdiefstal.

Tilburg
Aan het van Kinschotplein in Tilburg werd een kwekerij met 124 hennepplanten aangetroffen. Er werden twee verdachten, een 21-jarige man en een 50-jarige vrouw, aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld.

Prioriteit

Politie, openbaar ministerie en gemeenten geven veel prioriteit aan de aanpak van hennep. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven:

Lees ook:Wietkwekerijen geruimd!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Politie ruimt bijna 13000 wietplanten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>