Plannen voor drugslab Breskens!

BRESKENS – Bij een loods aan de Breskense Deltahoek drie mannen aangehouden. Ze wilden daar een drugslab starten.

Agenten zagen aan de Deltahoek een verdachte bestelbus bij een loods staan. Uit de loods kwamen twee mannen, die verklaarden bij de bus te horen. In de loods werden een hoop spullen aangetroffen, die gebruikt kunnen worden bij het vervaardigen van drugs. De twee mannen (27 en 31 jaar) werden rond 12.00 uur aangehouden. Het gaat om inwoners uit Aardenburg.

Politiecellencomplex

Rond 12.45 uur kwam een man aangereden, die de beheerder van de loods bleek te zijn. Ook hij werd aangehouden. Het gaat om een 46-jarige inwoner uit Breskens. De drie mannen werden voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar ze werden ingesloten.

Twintig pallets

Politie en justitie startten een onderzoek in de loods. In overleg met de Officier van justitie werden in totaal twintig pallets met goederen, die gebruikt kunnen worden voor een drugslaboratorium, afgevoerd.

Verhoren

De drie aangehouden mannen zijn vrijdag verhoord en vrijdagmiddag in vrijheid gesteld. Ze blijven verdachte voor deze zaak en zullen zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

Lees ook:Taxibus gestolen!
Lees ook:Politie arresteert dieseldieven in Breskens!
Lees ook:Middelburgse wietkwekerij ontmanteld!
Lees ook:Wietstekkerij aangetroffen!
Lees ook:Drugsvangst in winkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>