Vrouw rijdt door na aanrijding!

MIDDELBURG – De politie doet onderzoek naar een aanrijding tussen twee auto’s op het Middelburgse Groene Woud, afgelopen woensdag. De bestuurster van een kleine witte auto reed na deze aanrijding door.

De witte auto zou tussen 16.00 en 16.05 uur in botsing zijn gekomen met een groen/ blauwe Renault Laguna. Beide voertuigen kwamen vanuit de Schroeweg gereden. De bestuurder van de Renault moest al een keer voor de vrouw uitwijken. Kort daarna kwamen de auto’s met elkaar in botsing. De witte auto zou vanaf de linkerbaan de linkerkant van de Renault geraakt hebben. De bestuurder stapte vervolgens uit, maar de bestuurster reed door in de richting van de Zandstraat. De linkerkant van de witte auto zou flink beschadigd moeten zijn.

Getuigen

De politie doet onderzoek naar de zaak en vraagt de bestuurster zich te melden. Ook getuigen kunnen zich melden. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Lees ook:Wielrenner rijdt door na aanrijding!
Lees ook:Doorrijden na crash!
Lees ook:Snorscooterrijder overleden na ernstig ongeval
Lees ook:Doorgereden automobilist!
Lees ook:Getuigen gezocht van aanrijding!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>