Vrouw mishandeld!

MIDDELBURG – Agenten hebben aan de Middelburgse Nieuwe Vlissingseweg afgelopen maandag een 61-jarige Middelburger aangehouden. Hij zou een 45-jarige plaatsgenote hebben mishandeld.

De man zou de vrouw na het stappen rond 0.30 uur tegen haar wil naar zijn huis hebben meegenomen. Voor de woning werd de vrouw mishandeld. Vervolgens moest de vrouw mee de woning in. Ze wist op een zeker moment de politie te waarschuwen en toen de dienders arriveerden vluchtte ze het pand uit. De verdachte kwam vervolgens de woning uit en is op straat aangehouden. De man is vast gezet voor verder onderzoek.

Lees ook:Man beroofd!
Lees ook:Vrouw zet buurt op stelten!
Lees ook:Jongeman schiet met luchtdrukwapen!
Lees ook:Huiselijk geweld!
Lees ook:Vriendin mishandeld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>