Geroofde fiets!

MIDDELBURG –  Agenten hebben afgelopen woensdagavond een aangifte opgenomen van een 14-jarig meisje uit Oost-Souburg.Zij fietste omstreeks 22.00 uur over de Oude Vlissingseweg in Middelburg en net na de rotonde bij de Reijersdwarsstraat werd haar fiets gestolen door twee onbekende jongemanne

De aangeefster zag de jongens aan komen fietsen. Een van de twee kwam naar haar toe en duwde haar van haar rode damesfiets. Hij pakte de fiets af en reed erop weg. Het meisje is nog achter de twee jongens aangerend, maar kon de fietsendieven niet meer achterhalen. Toen de politie in kennis was gesteld hebben agenten nog naar de fiets gezocht, maar deze is niet aangetroffen.

Summier signalement

Er is een heel summier signalement van de twee jongens bekend. De enige informatie die tot nu toe bekend is, is dat de jongens samen op een fiets zaten en dat zij ongeveer 17 jaar oud zijn. Hebt u meer informatie over deze diefstal of over de fietsendieven, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via What’s app op nummer 06-12207006. Ook wanneer u de rode damesfiets met opvallende witte banden van het merk Batavus aantreft kunt u dit via deze nummers aan de politie laten weten.

Foto: Politie.

Lees ook:Vrouw beroofd!
Lees ook:Fiets in de brand!
Lees ook:Dief bedreigt nachtportier!
Lees ook:Fietsendief!
Lees ook:Fietser mishandeld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>