Ontsnapt: Elias Adahchour!

MIDDELBURG / ROTTERDAM - De politie is dringend op zoek naar Elias Adahchour, een vuurwapengevaarlijke verdachte, die afgelopen woensdag om 13.30 uur vanuit het Sint-Franciscus Gasthuis in Rotterdam is ontsnapt. Wie Elias Adahchour ziet of weet waar hij is, moet zelf geen actie ondernemen, maar direct de opsporingstiplijn 0800-6070 of  112 bellen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Elias Adahchour wordt er van verdacht verantwoordelijk te zijn voor twee schietincidenten op 4 en 9 december jl in Rotterdam. Hij bracht op 18 januari onder begeleiding van medewerkers van de Dienst Justitiële Inrichtingen een bezoek aan het Sint Franciscusziekenhuis in Rotterdam.  De man wist op een gegeven moment vanaf het terrein van het ziekenhuis te ontsnappen en sindsdien zoekt de politie intensief naar hem.

Hij heeft littekens op zijn rechterhand, rechts op zijn borst een litteken van een messteek en links in zijn oksel en zij. Elias Adahchour draagt een donkere spijkerbroek en  had tijdens zijn ontsnapping een handboei om zijn linkerhand. Hij draagt een korte, donkere jas en draagt zwarte schoenen. Bij zijn ontsnapping heeft Elias Adahchour mogelijk door sloten moeten waden, waardoor zijn kleding nat kan zijn.

Weet u waar Elias Adahchour nu is of heeft u hem na zijn ontsnapping nog gezien? Onderneem zelf geen actie, maar bel direct de opsporingstiplijn 0800-6070 of 112 en vraag naar de politie in Rotterdam.

Gegevens

Leeftijd:
24
Lengte:
1.85-1.90m
Huidskleur:
lichtgetint
Ogen:
bruin/zwart
Haarkleur:
zwart
Littekens:
rechterhand, rechts op borst, linkeroksel, linkerzij

Lees ook:Parijs-terrorist Salah Abdeslam in Zeeland ondergedoken?
Lees ook:Inbraak supermarkt!
Lees ook:Terneuzense overval UPDATE!
Lees ook:Zeer dodelijke cobra ontsnapt!
Lees ook:Zeeuwse bekent criminele broer te hebben geholpen bij ontsnapping

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ontsnapt: Elias Adahchour!

  1. samira

    hij is gwn rustig in Marokko sorry man

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>