Wietkwekerij opgerold!

VLISSINGEN – De politie trof afgelopen woensdagmiddag in een woning aan De Beaufortstraat in Vlissingen een wietkwekerij aan.

De plantage werd rond 15.50 uur ontdekt en bestond uit drie kweekruimten met tweehonderd hennepplanten. Er werd niemand aangehouden.

Ruimingsbedrijf

Ook bleek dat er illegaal stroom werd afgetapt. Een medewerker van elektriciteitsbedrijf Enduris stelde vast dat buitenom de meter stroom werd afgenomen. Nadat de stroom was uitgeschakeld, heeft de politie in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten in beslag genomen. De planten zijn voor de bewijsvoering bemonsterd. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd. Enduris deed aangifte vanwege diefstal van de stroom.

Help mee hennepkwekerijen te bestrijden!

Ruikt u henneplucht of denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844, via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Onderstaande punten kunnen wijzen op een hennepkwekerij:

  • Aanwezigheid van hennepgeur;
  • Onveilige situaties door illegale aanpassingen in de meterkast of elektriciteitsaansluiting;
  • Constant zoemend of ronkend geluid;
  • Beslagen/afgeplakte ramen of gordijnen die nooit opengaan.

Lees ook:Wietkwekerij opgerold: 2 verdachten
Lees ook:Brandgevaarlijke wietkwekerij
Lees ook:Politie rolt gevaarlijke wietkwekerij op
Lees ook:Wietkwekerij opgerold
Lees ook:Wietkwekerij opgerold!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>