Scholier mishandelt!

HULST – Agenten hebben in een woning in Hulst een 18-jarige scholier aangehouden. De jongeman zou een medescholier hebben mishandeld.

Op 14 februari zou het tweetal het met elkaar aan de stok gehad hebben. Dat gebeurde bij een bushokje aan de Koolstraat. De verdachte zou het 16-jarige slachtoffer meerdere malen hebben geslagen. Een en ander zou voort zijn gevloeid uit een conflict dat de jongens al eerder hadden. Dit keer mondde het uit in een vechtpartij. De verdachte is na verhoor in vrijheid gesteld. Hij zal zich op een later moment bij de rechter moeten verantwoorden.

Lees ook:Autospiegels vernield
Lees ook:Aanleiding steekpartij nog onbekend!
Lees ook:Vechten om een fiets!
Lees ook:Verdachten inbraak gearresteerd!
Lees ook:Vechtende meiden door jongens gefilmd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>