Autobranden Rilland!

RILLAND – Surveillerende agenten  zagen in de nacht van vrijdag op zaterdageen brandende personenauto in de Bathseweg in Rilland. De brandweer werd gewaarschuwd en kwam ter plaatse om de brand te blussen.

Van de eigenaar werd een aangifte opgenomen van brandstichting. Tijdens het blussen van de brand kwam een tweede melding van een autobrand binnen. Agenten zijn naar de Adriaan Butijnweg gereden en daar troffen ze inderdaad een tweede brandende auto. Ook deze brand werd door de brandweer geblust en van de eigenaresse van de auto werd een aangifte opgenomen. Bij de auto werden sporen aangetroffen die erop duidden dat de auto in brand was gestoken.

De politie is een onderzoek gestart naar deze brandstichtingen en vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken om zich te melden bij ons. Dit kan via het algemene telefoonnummer, 0900-8844, maar ook via What’s App (06 1220 7006) of Meld Misdaad Anoniem (0800-7000 of de website).

Lees ook:Autobrand! UPDATE
Lees ook:Autobranden in Vlissingen!
Lees ook:Brandstichting?
Lees ook:Vlissingse pyromaan!
Lees ook:Goese brand mogelijk aangestoken – UPDATE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>