Sirwan Kassan doodgeschoten in Oostburg! UPDATE

OOSTBURG – Sirwan Kassan (24) uit Oostburg is afgelopen vrijdag doodgeschoten in een café aan de Burgemeester Erasmusstraat in zijn woonplaats. Er is nog geen zicht op mogelijke daders.
Het incident vindt omstreeks 23.00 uur plaats in een café aan de Burgemeester Erasmusstraat. Opgeroepen hulpverleningsdiensten zijn direct gestart met het reanimeren van het slachtoffer, maar deze hulp mocht niet meer baten. Vervolgens is de omgeving van het café afgezet om de technische recherche de gelegenheid te geven om breed sporenonderzoek te doen. Tot vanmorgen vroeg zijn de rechercheurs hiermee bezig geweest. Omdat het sporenonderzoek nog niet is afgerond blijft de plaats delict zeker nog tot zondag afgezet met linten en bewaakt door agenten.

TGO samengesteld

Onmiddellijk na het incident zijn getuigen van de schietpartij gehoord. Ook is er een buurtonderzoek gehouden en zijn er twee politiehonden ingezet om de omgeving af te speuren. Vanwege de ernst van het incident is er een Team Grootschalige Opsporing (TGO) samengesteld. Deze bestaat uit zo’n 25 personen. In dit stadium van het onderzoek kan niet meer informatie worden gedeeld.

Lees ook:Doodgeschoten in Oostburgs café!
Lees ook:Burgemeester geschokt na schietpartij Middelburg!
Lees ook:Politieonderzoek hotel Oostburg!
Lees ook:Jongen omgekomen bij ongeluk in schuur!
Lees ook:Arrestaties na steekpartij!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sirwan Kassan doodgeschoten in Oostburg! UPDATE

  1. Fatima

    Jammer dan, Doeiiiiii

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>