Man rijdt onder invloed van speed

ZIERIKZEE – Een 24-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland is in de nacht van zaterdag op zondag op de Grachtweg in Zierikzee betrapt op het rijden onder invloed van speed. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Omstreeks 03.20 uur zien surveillerende agenten een personenauto met defecte verlichting rijden op de Grachtweg. Als zij de bestuurder staande houden wordt direct een aangebroken gripzakje met speed opgemerkt dat tussen de benen van de bestuurder ligt. Het blijkt niet de eerste keer te zijn dat de man hiermee betrapt is tijdens het rijden. In het Zierikzeese politiebureau is door een GGD-arts bloed afgenomen zodat de mate van invloed bepaald kan worden. De uitslag hiervan is nog niet bekend. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Lees ook:Dronken de weg op: rijbewijs inleveren!
Lees ook:Dronken de tuin in!
Lees ook:Wat een feest! Zatlappen mogen rijbewijs inleveren!
Lees ook:Slingerende automobilist raakt rijbewijs kwijt
Lees ook:Snelle drankrijder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>