Pepperspray in auto

VLISSINGEN – Een 25-jarige man uit Vlissingen op de Baljuwlaan is in de nacht van zaterdag gerarresteerd voor overtreding van de Wet Wapens en Munitie.

Als surveillerende agenten omstreeks 00.20 uur een geparkeerde auto in de Baljuwlaan zien staan met daarin twee mannen, besluiten zij een nader onderzoek in te stellen. Omdat in het voertuig een sterke hennepgeur hangt worden de mannen verzocht uit te stappen. Er wordt een geringe hoeveelheid wiet aan de agenten overhandigd. Nadat in een jaszak van de bestuurder een busje pepperspray is gevonden wordt deze aangehouden voor verboden wapenbezit. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De man zit nog vast.

Lees ook:Wiet in beslag genomen!
Lees ook:Inbrekers voor de daad opgepakt!
Lees ook:Pepperspray spuitster opgepakt!
Lees ook:Drugsvangst bij verkeerscontrole!
Lees ook:4 kilo wiet in kofferbak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>